Afsluiting expositie ‘KUNST, NATUURLIJK?!!’ in de Agnietenkapel, Gouda

MMKkunst heeft van 12 september tot en met 14 september 2019 weer een mooie expositie,
KUNST, NATUURLIJK?!! “, georganiseerd in de Agnietenkapel in Gouda.

Laus Heezemans, Liesbeth Hensels, Karen Klein, Marie-Louise Oliwkiewicz, Marijn van Teijlingen, Saskia Vergunst, Jolien Wesselink, Margriet Blanken, Katinka van der Koogh, Marry Buiks

Naast ons eigen werk was er ook werk te zien van een door ons geselecteerde groep van kunstenaars:

 • Laus Heezemans
 • Liesbeth Hensels
 • Karen Klein
 • Marie-Louise Oliwkiewicz (jong talent)
 • Marijn van Teijlingen
 • Saskia Vergunst; en
 • Jolien Wesselink
 • Er was dan ook een grote verscheidenheid aan kunst te zien zoals abstract beeldhouwen uit steen, prachtige composities van brons, objecten gecreëerd vanuit glasfusion, expressieve acrylwerken op groot formaat doek, verfijnde art-deco sieraden en creatief keramiek tot organisch gevormde verlichtingsobjecten.

  Saskia Vergunst, mede-exposant, heeft onze expositie geopend. In haar toespraak gaf ze vanuit haar expressieve werk haar visie op hoe natuurlijk en vanzelfsprekend kunst is.

  Expositie Agnietenkapel 2019

  We kunnen terugkijken op een geslaagde en sfeervolle expositie waar er hier en daar ook live muziek was. Meer dan 700 bezoekers hebben onze expositie in de Agnietenkapel bezocht. Bezoekers waren zeer verrast over de diversiteit die er aan kunstobjecten te zien waren en wat een mooie combinatie de expositie vormde met de Open Monumenten Dag 2019.

  Wij zijn in ieder geval voornemens om deze traditie van exposeren in de Agnietenkapel voort te zetten. Dat betekent over twee jaar weer! Dan organiseren we onze terugkerende expositie met gast-kunstenaars, live muziek en in op onze favoriete locatie – de Agnietenkapel te Gouda. Wij hopen u dan ook in 2021 (weer) in Gouda te ontmoeten.

  Mocht u ons werk eerder willen zien dat kan dit natuurlijk altijd. U kunt los met ons contact opnemen via de pagina kunstenaars, of vraag gerust een afspraak aan via contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wij danken een ieder die mee heeft gewerkt aan onze expositie!

  1 thought on “Afsluiting expositie ‘KUNST, NATUURLIJK?!!’ in de Agnietenkapel, Gouda

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.