MMK-Expo 2017: “Puur natuur en… melkchocola”

Na het succes van vorig jaar (met ruim 700 bezoekers!) gaat MMKkunst voor de tweede maal exposeren in de historische ambiance van de Agnietenkapel te Gouda. Een geheel nieuwe collectie zal op het thema “Puur natuur en… melkchocola” geïnspireerd zijn.

MMKkunst legt de culturele lat hoog en biedt naast de expositie van zijn eigen werk ook ruimte aan het werk van de door MMKkunst geselecteerde gastexposanten (onder andere beeldhouwwerk in steen, -in brons, kleurrijke impressie wereldsteden op doek en sieraden). Tijdens de 3 dagen zal een actief programma uitgevoerd worden met life muziek, poëzie voordrachten, beeld en geluid. Ook zijn er weer nieuwe gastexposanten, die onze collectie nog meer verrijken.

MMKkunst heeft de Goudologe Sjouk Engels enthousiast bereid gevonden de expositie vrijdagmiddag rond 16.00uur enthousiast en eigen te openen onder het thema “Puur natuur en… melkchocola”.

 

VRIJ 10, ZAT 11 EN ZO 12 NOVEMBER 2017

AGNIETENKAPEL, GOUDA

 

OPENINGSTIJDEN EXPOSITIE

  • vrijdag van 12.00 – 19.00 uur speciale opening 16.00uur!
  • zaterdag van 11.00 – 18.00 uur
  • zondag van 12.00 – 17.00 uur

 

GASTEXPOSANTEN

MMKkunst heeft ondertussen al 3 gastexposanten mogen selecteren:

  • Caroline van den Bogaert (streek-sieraden)
  • Renée Geneste (kleurrijke impressie wereldsteden op doek)
  • Ans Joosten (beeldhouwwerk steen)

 

Veel te zien en te beleven 10/11/12 november, dus voor iedere (kunst)liefhebber het advies: mis de MMKkunstexpo niet!

 

MMK Expositie 2017 - Puur natuur... en melkchocola


MMKkunst staat voor verbinden en enthousiasmeren. Kunst is een werkwoord als “niet kijken maar zien, inspireren en delen, ontdekken & ontroeren, uitdagen tot nieuwe inzichten”. Wij zijn op zoek naar de juiste wijze kunst het publiek te doen bereiken èn te laten beleven; open en eerlijk voor de kunstenaar en zijn publiek met de middelen van deze tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.