MMKkunst is een creatief collectief van 3 kunstenaars: Marry Buiks, Margriet Blanken en Katinka van der Koogh. We zijn voortdurend bezig om te innoveren en op onze eigenwijze manier naar kunst en naar kunstliefhebbers te kijken. Een voortdurend terugkerend thema hierin voor ons is dat verbeelding belangrijker is dan kennis, aldus Albert Einstein.

 

“Verbeelding: belangrijker dan kennis”

– Albert Einstein –

 

Dit zegt veel over de wijze waarop wij tegen kunst aankijken. Kunst als werkwoord omvat voor ons veel meer dan alleen een creatieve uiting van de geest. Het gaat om verbeelden en overdragen, ontdekken, het opwekken van emoties, ontwikkelen en verrijken van de geest. Het is niet kijken, maar zien. Inspireren en delen, dat is wat we willen bereiken met MMKkunst. Zo zoeken we naar de juiste wijze om ons publiek te raken, met de middelen van deze tijd.

 

“Kunst is een werkwoord”

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze voortgang en activiteiten? Houd dan deze website in de gaten! In de nieuwsberichten publiceren wij iedere maand nieuws over exposities, inspiratie die we op doen en overige activiteiten. Stay tuned!

 

MMK Kunst wordt vertegenwoordigd door:
Margriet Blanken (kleurrijke composities, acryl op doek)
Katinka van der Koogh (beeldende expressies, acryl op doek)
Marry Buiks (inspirerende glaskunst)